STRAVIČAN ZLOČIN: Zadavio fudbalerku i izvršio SAMOUBISTVO dok su se deca igrala u drugoj sobi! Na prozoru ostavio JEZIVU PORUKU
Foto: Printscreen/Instagram

horor

STRAVIČAN ZLOČIN: Zadavio fudbalerku i izvršio SAMOUBISTVO dok su se deca igrala u drugoj sobi! Na prozoru ostavio JEZIVU PORUKU

Fudbal -

Stravična vest stiže nam iz Argentine.

Bivšu fudbalerku Florenciju Susan Guinazu pre nekoliko dana ubio je suprug koji je nakon stravičnog zločina izvršio samoubistvo.

Florencija je imala 30 godina, igrala je za Atletiko Argentino, a ubistvo je navodno otkrio komšija koji je na prozoru video stravičnu poruku:

"Zovite policiju, deca su sama u kući".

Navodno, bivši suprug Agustin Noto pretukao je i zadavio nesrećnu ženu, dok su se njihova deca igrala u susednoj sobi. Pre nego što je sebi oduzeo život na prozoru je ostavio pomenutu poruku.

Njihova dva sina, od pet i sedam godina, igrala su "Plejstejšn" u vreme zločina.

Navodno, stariji sin je pokucao na vrata sobe, gde se dogodilo ubistvo, ali ona su bila zaključana i niko se nije javlja, a onda je izašao i u dvorište da potraži roditelje.

Komšija je kasnije video poruku na prozoru i pozvao policiju koja je ubrzo stigla na lice mesta. Kada su razvalili vrata, pronašli su nesrećnu ženu kako leži na podu u lokvi krvi, a u sobi je bilo i beživotno telo ubice. Obdukcijom je utvrđeno da je žena umrla od gušenja.

Florencija je u novembru prošle godine prijavila svog supruga za nasilje i bila mu je izrečena zabrana prilaska koju je navodno poštovao sve do kobne večeri kada je oduzeo život fudbalerki.

Kurir sport/J.M.

00:14

ZEMUNKA ZA ANALE: Fudbalerka Sloge Mina Čavić postigla najbrži gol u sezoni! Trebalo joj je samo 12 sekundi! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track