MURINJO JE GOTOV, NIJE SPOSOBAN NIKOGA DA TRENIRA! Brutalna prozivka ODJEKUJE planetom! Legendarni as žestoko OPLEO po Portugalcu!
Foto: Spada/LaPresse via AP

teške reči

MURINJO JE GOTOV, NIJE SPOSOBAN NIKOGA DA TRENIRA! Brutalna prozivka ODJEKUJE planetom! Legendarni as žestoko OPLEO po Portugalcu!

Fudbal -

Proslavljeni italijanski fudbaler Antonio Kasano žestoko je isprozivao čuvenog portugalskog trenera Žozea Murinja.

Nekadašnji fudbaler Rome u poslednje vreme konstantno baca "otrovne strelice" u pravcu Murinja, a opšti utisak je da je u svom poslednjem napadu na portugalskog stručnjaka prešao granicu dobrog ukusa.

Antonio Kasano
foto: Profimedia

Govorio je ranije da Murinjo "nikada nije bio veliki trener", da ga taktika koju forsira "tera na povraćanje", a sada je iskoristio činjenicu da je Portugalac bez angažmana od otkaza u Romi da ponovo oplete po njemu.

Poručio je da je Žoze bivši trener.

"Kao trener, Morinjo je sada potpuno gotov. Više nije u stanju da trenira, i dalje radi iste stvari kao pre deset godina. Danijele de Rosi je napravio od Rome jaku ekipu, on sada pravi izvanredan posao, uvek je bio stvoren za to", rekao je Kasano za "La Domenika Sportiva".

Kurir sport/J.M/Goal

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track