PARTIZAN ČUVA DULJAJA: Novi ugovor je NA STOLU, Igor OSTAJE u Humskoj!
Foto: Starsport

zaslužio poverenje

PARTIZAN ČUVA DULJAJA: Novi ugovor je NA STOLU, Igor OSTAJE u Humskoj!

Fudbal -

Igor Duljaj će potpisati novi ugovor sa FK Partizan na kraju tekuće sezone, kakav god plasman crno-beli ostvarili u Superligi Srbije i Kupu.

Važeći Duljajev ugovor ističe na leto, a uprava je spremna da mu ponudi višegodišnje produženje saradnje prema pisanju "Mozzart sporta".

Partizan je u velikom delu sezone bio na vodećoj poziciji Superlige, osvojena je jesenja titula, ali je bodovna prednost u odnosu na Crvenu zvezdu ipak ispuštena porazom od Napretka u Humskoj i remijem protiv Mladosti u Lučanima.

Uprava je uprkos svemu zadovoljna radom šefa stručnog štaba, sezona je neuporedivo bolja nego prethodna kada su crno-beli zauzeli četvrto mesto u domaćem šampionatu, a u redovima "Parnog valjka" i dalje veruju da mogu da osvoje makar jedan trofej ove sezone.

Igor Duljaj
foto: Starsport©

Igoru Duljaju je novi ugovor ponuđen još tokom zimske pauze, ali je trener crno-belih zamolio da se odluka prolongira za kraj sezone, ali nema nikakvih prepreka da se uspešna saradnja ne nastavi.

Crno-bele očekuje četvrtfinale Kupa Srbije protiv Voždovca u sredu od 15.00 časova na stadionu u Humskoj, a ulaz na ovaj meč će biti besplatan.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

03:13

Ivica Kralj Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track