OVO JE NAJPRLJAVIJI FUDBALER I NAJVEĆI PROVOKATOR DANAŠNJICE! Doveo Ronalda DO LUDILA, obožava da MALTRETIRA mega zvezde (VIDEO)
Foto: Fayez NURELDINE / AFP / Profimedia

PENICILN ZA NAPADAČE

OVO JE NAJPRLJAVIJI FUDBALER I NAJVEĆI PROVOKATOR DANAŠNJICE! Doveo Ronalda DO LUDILA, obožava da MALTRETIRA mega zvezde (VIDEO)

Fudbal -

Ali Al-Bulajhi je ljubiteljima fudbala malo poznato ime, ali je svojim partijama i ponašanjem na terenu skrenuo pažnju na sebe.

Na derbi meču između Al-Hilala i Al-Nasra u polufinalu Superkupa Saudijske Arabije završen je pobedom domaćina rezultatom 2:1, a meč je obeležio direktan crveni karton Kristijana Ronalda.

Portugalac je odgurnuo pomenutog Al-Bulajhija laktom i zaradio isključenje, a ovo nije prvi put da stameni defanzivac provocira najbolje napadače sveta.

Na Mundijalu u Kataru 2022. godine Al-Bulajhi je nastupao za Saudijsku Arabiju, njegov nacionalni tim je šokantno savladao kasnijeg šampiona sveta Argentinu u grupnoj fazi 2:1, a Al-Bulahi je bio u žestokom okršaju sa Lionelom Mesijem, dok je snimak kako mu preti postao viralan.

Naime, Al-Bulajhi je tada udario Mesija po leđima, pozvao ga na obračun uz uvrede i pretnje, što je razbesnelo Argentinca.

Sukobljavao se Al-Bulajhi i sa Hakimom Ziješom i Sadiom Maneom, te su mu ljubitelji fudbala dodelili titulu trenutno najomraženijeg fudbalera na planeti.

Česta su poređenja sa Serhiom Ramosom, a korisnici društvenih mreža smatraju da bi jedino iskusni Španac uspeo defanzivca Al-Hilala da dovede u red.

BONUS VIDEO:

00:21

Kristijano Ronaldo pokazao mišiće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track