Uzbudljiv novi svet evropskog fudbala: SAMOLEPLJIVE SLIČICE EURO MATCH ATTAX 23/24 poklon uz dnevne novine Kurir!
Foto: Sličice

euro

Uzbudljiv novi svet evropskog fudbala: SAMOLEPLJIVE SLIČICE EURO MATCH ATTAX 23/24 poklon uz dnevne novine Kurir!

Fudbal -

Danas ne propustite novi dodatak koji vam donose dnevne novine Kurir i poklon, kesica sa samolepljivim sličicama EURO Match Attax 23/24!

U ovom ekskluzivnom dodatku očekuje vas uvid u živote vaših omiljenih zvezda iz sveta filma, muzike, sporta i mode.

Kao dodatno iznenađenje, uz današnje novine Kurir se dobija i poklon kesica sa samolepljivim sličicama EURO Match Attax 23/24. Zaronite u svet evropskog fudbala!

Unutar ovih kesica kriju se samolepljive sličice koje će vas odvesti na uzbudljivo putovanje kroz svet najvećih fudbalskih zvezda i timova.

Kurir
foto: Sličice

Svaka sličica je prozor u život omiljenih igrača - otkriva njihove najznačajnije trenutke, statistike i karakteristike. Sakupljajući ove sličice, stvarate svoju jedinstvenu kolekciju, koja će vas podsetiti na najuzbudljivije trenutke evropskog fudbala. Ne zaboravite da ih zalepite u svoj album i stvorite nezaboravnu galeriju slavnih.

Sa svakom kesicom EURO Match Attax 23/24 otvarate vrata strasti, uzbuđenju i emocijama koje fudbal nosi. Spremite se za nezaboravno putovanje kroz bogatu istoriju ovog omiljenog sporta, jer svaka sličica nosi priču o snazi, talentu i posvećenosti igrača.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track