ŠOKANTNA ODLUKA SUDIJE - BAJERN BRUTALNO POKRADEN! Nije im dosuđen ČIST PENAL, Tuhel bljuje vatru zbog obrazloženja arbitra! VIDEO
Foto: Printscreen

SPORNA SITUACIJA

ŠOKANTNA ODLUKA SUDIJE - BAJERN BRUTALNO POKRADEN! Nije im dosuđen ČIST PENAL, Tuhel bljuje vatru zbog obrazloženja arbitra! VIDEO

Fudbal -

Arsenal i Bajern Minhen odigrali su nerešeno 2:2 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, a utakmicu su obeležile sporne sudijske odluke.

Švedski sudija Glen Niberg našao se na žestokom udaru nakon spektakularnog meča u Londonu. Obe strane smatraju da su žestoko oštećene na ovom meču.

Englezi se žale što nije dosudio penal nakon duela golmana Nojera i Sake, dok Nemci "bljuju vatru" jer švedski arbitar nije pokazao na belu tačku posle očiglednog igranja rukom Gabrijela u svom šesnaestercu.

Naime, pri rezultatu 2:1 u korist Bavaraca Arsenalov golman Raja je izveo prekid nakon sudijskog zvižduka, a Gabrijel je uzeo loptu u ruke, vratio je na peterac i ponovo započeo akciju.

Fudbaleri Bajerna su tražili penal, ali Šveđanin nije želeo ni da čuje, iako je bilo evidentno da je mladi igrač Arsenala napravio kardinalnu grešku.

Nakon meča trener nemačkog tima Tomas Tuhel bio je besan kao ris zbog šokantne odluke sudije.

"On govori igračima da je to bila dečija greška i da neće za to dosuditi penal u četvrtfinalu Lige šampiona. Ovo je potpuno novi način tumačenja pravila, neverovatno. Ovo boli", rekao je trener Bajerna.

Pogledajte ovu bizarnu scenu:

Kurir sport/J.M.

00:19

NAJGORI PENAL U ISTORIJI FUDBALA Ovako se nameštaju mečevi u Nigeriji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track