SUDIJA NA ŽESTOKOM UDARU! Podigla se velika prašina zbog SPORNE SITUACIJE na meču Arsenal - Bajern! Legenda zagrmela: ČIST PENAL!
Foto: Printscreen

BURA

SUDIJA NA ŽESTOKOM UDARU! Podigla se velika prašina zbog SPORNE SITUACIJE na meču Arsenal - Bajern! Legenda zagrmela: ČIST PENAL!

Fudbal -

Švedski arbitar Glen Niberg našao se na udaru kritika nakon prvog četvrtfinalnog meča Lige šampiona između Arsenala i Bajern Minhena.

Utakmica je završena rezultatom 2:2, a i jedni i drugi smatraju da su žestoko oštećeni na ovom meču.

Iz Bajerna se žale zbog nedosuđenog penala u 66. minutu, kada je Gabrijel uzeo loptu u ruke u svom šesnaestercu, a Englezi kipte od besa zbog sporne situacije koja se desila u 95. minutu utakmice.

Saka je ostao na zemlji nakon duela sa Nojerom, ali sudija je procenio da penala nije bilo i pokazao da se igra nastavi. Ni u VAR sobi nisu videli ništa sporno u startu nemačkog golmana.

Legendarni fudbaler Mančester junajteda smatra da je Arsenal ozbiljno oštećen u ovoj situaciji.

"Čist penal! Manuel Nojer ostavlja nogu. To je moralo da bude penal. Morali su iz VAR sobe da pozovu sudiju da pogleda tu situaciju. Stvarno ne mogu da verujem da nisu pokazali na belu tačku. To je tako važna odluka u jednoj utakmici kao što je bila ova", rekao je proslavljeni engleski fudbaler.

Njegovo mišljenje deli i bivši kapiten Arsenala Martin Kion.

"Smatram da je prilično alarmantno što nije sviran penal", dodao je on.

Pogledajte spornu situaciju:

Kurir sport/J.M.

00:19

NAJGORI PENAL U ISTORIJI FUDBALA Ovako se nameštaju mečevi u Nigeriji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track