RONALDO KUPIO ŽENI ROZE SAT, PA USLIKAN KAKO GA ON NOSI?! Šokantna fotka o kojoj svi pričaju, a nastala je u državi ex Jugoslavije
Foto: Profimedia

zanimljivo

RONALDO KUPIO ŽENI ROZE SAT, PA USLIKAN KAKO GA ON NOSI?! Šokantna fotka o kojoj svi pričaju, a nastala je u državi ex Jugoslavije

Fudbal -

Krisijano Ronaldo "prošetao" je u Ljubljani roze sat sa dijamantima!

Sve to desilo se pre početka meča Slovenija - Portugal, a ekspert za satove ponudio je objašnjenje onoga što se našlo na Ronaldovoj ruci:

- Zaista nesvakidašnji izbor za jednu poznatu ličnost, ali ovo je verovatno dokaz onoga da “ne zna više šta će sa parama”. Šalu na stranu, najpraćenija osoba na Instagramu i reprezentativac Portugalije na ruci je nosio iced-out Casio G-Shock ref. DW6900-1 dimenzije 53mm od luga do luga i sa 50mm u prečniku. Ovo veliko kućište optočeno je dijamantima kao i brojčanik. Sat dolazi na roze gumenom kaišu - napisao je specijalizovani sajt "sat na ruci" i dodao:

- Cena ovog sata je nepoznata i zaista ju je teško proceniti jer nemamo informaciju koje čistine, čvrstine i kog kvaliteta su dijamanti na njegovom G-Shocku. Naša pretpostavka je da se radi o satu čija je cena oko 5-10.000 evra.

A, onda je usledilo i pojašenje jednog od pratilaca, koji je postavio Georginin stori u kojem se zahvaljuje Kristijanu što joj je poklonio upravo ovaj sat!

Georgina Rodrigez
foto: Printscreen

Kurir sport

Bonus video:

00:10

Gol Čukaričkog iz kornera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track