POZNATE LIČNOSTI UZ CRVENU ZVEZDU: Poziv navijačima da u nedelju dođu na Marakanu!
Foto: Printskrin

svi na stadion

POZNATE LIČNOSTI UZ CRVENU ZVEZDU: Poziv navijačima da u nedelju dođu na Marakanu!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 17.00 časova igraju utakmicu Superlige protiv Železničara iz Pančeva, na stadionu "Rajko Mitić!

Crvena zvezda
foto: www.crvenazvezdafk.com

Klub želi da vidi što više navijača na tribinama, a poziv simpatizerima Crvene zvezde svih uzrasta uputile su i poznate ličnosti, iz sveta filma i muzike.

Denis Murić
foto: Nemanja Nikolić

Mladi glumac Denis Murić, veliki navijač Crvene zvezde, koji se proslavio ulogom u filmu "Zlatki dečko" biće na Marakani.

- Mislim da će biti pun stadion u nedelju. Zvezda igra lep fudbal, nedelja je, dan za porodicu, a na sve to će biti i lepo vreme. Nadam se da ćemo nastaviti da dominiramo, jer ovog proleća zaista igramo odličan fudbal. Idemo ka novoj duploj kruni uz podršku zvezdaša. Zaista su stvari došle na svoje mesto - rekao je Murić.

Viktor Savić
foto: Nemanja Nikolić

Viktor Savić, takođe veliki navijač Crvene zvezde i glumac koji je maestralno odigrao lik Milutina Ivkovića Milutinca u filmu "Montevideo, Bog te video", najavio je dolazak na utakmicu.

- Bilo bi dobro da sa četiri boda prednosti dočekamo večiti derbi koji je sledećeg vikenda. Verujem da su svi zvezdaši svesni toga, ali ih ipak pozivam da ispunimo Marakanu u nedelju. Cilj je sedma titula, a naš zadatak je da im damo vetar u leđa. Što se mene tiče, naravno da dolazim. Vidimo se u nedelju - rekao je Savić.

Nikola Rokvić
foto: Printscreen/Instagram

Ništa manji zvezdaš nije ni pevač Nikola Rokvić.

- Mislim da igramo odličan i napadački fudbal, baš onakakav kakav priliči Crvenoj zvezdi. Posebno mi se dopada što mladi igrači koji su ponikli u Zvezdi dobijaju šansu. Izdvojio bih možda Radojevića i Šljivića, mislim da su budućnost kluba i sviđa mi se kako igraju. No, ko god da istrči u nedelju na teren zaslužuje veliki aplauz i podršku. Idemo ka sedmoj uzastopnoj tituli - rekao je Rokvić.

Kurir sport

00:29

Delije, Crvena zvezda, Zenit, Marš na Drinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track