MILORAD DODIK POČASNI GOST NA MEČU PSŽ - BARSELONA! "Hvala Naseru el Kelaifiju na pozivu! Moj prvi izbor je košarka, ali..."
Foto: Printscreen / Twitter / MiloradDodik

liga šampiona

MILORAD DODIK POČASNI GOST NA MEČU PSŽ - BARSELONA! "Hvala Naseru el Kelaifiju na pozivu! Moj prvi izbor je košarka, ali..."

Fudbal -

Četvrtfinale Lige šampiona ove sezone donelo nam je četiri fantastične fudbalske utakmice, a u sredu uveče mnogo više navijača pratilo je meč između PSŽ-a i Barselone. Dva skupocena tima koji žele da se na kraju sezone domognu trofeja namenjenom šampionu Evrope odmerili su snage u Parizu, španski tim je bio bolji (3:2), a meč je kao počasni gost gledao i političar Milorad Dodik.

Na poziv Nasera El Kelaifija, prvog čoveka tima iz Pariza, političar iz Republike Srpske otputovao je na utakmicu četvrtfinala Lige šampiona, iako mu fudbal nije omiljeni sport. Zna se da Dodik mnogo više voli košarku i da je blisko povezan sa Igokeom, na čijim utakmicama se često pojavljuje, ali spektakl u Ligi šampiona nije želeo da propusti.

"S uživanjem sam pogledao četvrtfinalnu utakmicu Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Barselone u Parizu.Iako je moj prvi izbor košarka, volim i fudbal, a ovakav sportski spektakl se ne propušta. Hvala gospodinu Naseru el Kelaifiju, predsedniku i izvršnom direktoru Pari Sen Žermena, na pozivu.", napisao je Milorad Dodik u objavi na Tviteru. Pogledajte snimak iz Pariza:

Dodik je na svom nalogu nekoliko sati ranije najavio da će gledati meč između PSŽ-a i Barselone u četvrtfinalu Lige šampiona, a zatim se oglasio i tokom poluvremena utakmice koju je pratio čitav svet. On se fotografisao pored predsednice Narodne skupštine Francuske, sa kojom je kratko popričao i o politici.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track