ALBANSKI FUDBALER ZAMALO IZGOREO U SKUPOCENOM FERARIJU: Bivši Sergejev saigrač imao mnogo sreće!
Foto: Printskrin/Instagram

za dlaku

ALBANSKI FUDBALER ZAMALO IZGOREO U SKUPOCENOM FERARIJU: Bivši Sergejev saigrač imao mnogo sreće!

Fudbal -

Skupoceni Ferari albanskog fudbalera Elseida Hisaja izgoreo je na putu, a desni bek Lacija imao je pravu sreću da na vreme napusti vozilo.

Elseid Hisaj
foto: Printskrin/Instagram

Elseid Hisaj bio je u vozilu sa svojim tastom, koje se za svega nekoliko minuita pretvorilo u pravu buktinju. U svega nekoliko minuta u vazduh je otišlo 160.000 evra, koliko je vredeo Albančev Ferari.

Nemile scene dogodile su se u ponedeljak u Italiji. Elseid Hisaj ispričao je u policiji da su on i njegov tast jedva napustili vozilo, jer kada je krenula vatra, njih dvojica bili su u problemu, jer su vrata na Ferariju bila automatski zaključana.

Elseid Hisaj
foto: Printskrin/Instagram

Sve napise potvrdio je Elseid Hisaj u izjavi za rimski list "Il Mesađero".

- Automobil se odjednom zapalio. Srećom, niko nije povređen. Uspeli smo da pobegnemo od opasnosti - izjavio je Hisaj.

Bivši saigrač srpskog fudbalera Sergeja Milinkovića-Savića poznat je kao kolekcionar skupocenih automobiča. Elseid Hisaj se nada da će mu osiguravajuća kuća nadokanditi gubitak od 160.000 evra, jer je požar na Ferariju nastao kao posledica tehničkog kvara.

Elseid Hisaj
foto: Domenico Cippitelli/NurPhoto/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Elseid Hisaj ima 30 godina, a već tri godine igra za Lacio. Pre toga, šest sezona nosio je dres Napolija. U Italiju je došao 2009. godine, u mlađe kategorije Empolija, gde se i afirmisao kao fudbaler. Karijeru je počeo u Albaniji, u ekipi Vlaznija.

Defanzivac koji igra na poziciji desnog beka standardan je reprezentativac Albanije, za koju je odigrao 82 utakmice i postigao dva gola. Bio je akter i na onoj čuvenoj utakmici sa Srbijom 2014. godine na stadionu Partizana, koja je prekinuta posle provokacije dronom i nošenja zastave fašističke Velike Albanije.

Kurir sport

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track