USPON KLUBA T6 NIKA IZ GLOGONJSKOG RITA Bili pred gašenjem, a sada imaju sjajne uslove i prvi su na tabeli!
Foto: T6 NIKA

Svaka Čast

USPON KLUBA T6 NIKA IZ GLOGONJSKOG RITA Bili pred gašenjem, a sada imaju sjajne uslove i prvi su na tabeli!

Fudbal -

Fudbalski klub Lepušnica iz Glogonjskog rita na levoj obali Dunava prošle sezone nije odigrao nekoliko poslednjih utakmica u prvenstvu, pa su na kraju odustali su od daljeg takmičenja.

t6 nika
foto: T6 NIKA

Ipak, u tom trenutku dolazi do potpunog preokreta koji kao epilog ima da se fudbalski klub, koji sada nosi naziv T6 NIKA, nalazi na liderskoj poziciji međuopštinske lige, pa se smeši ulazak u viši rang.

U nedelju od 16 časova odigraće i međunarodni meč, pošto im je gost povodom otvaranja novog stadiona u prijateljskom odmeravanju snaga fudbalski klub Galaksi iz Temišvara.

t6 nika
foto: T6 NIKA

I ne samo to infrastrukturom koju poseduje T6 NIKA može da se pohvali retko koji klub koji igra i u znatno jačoj ligi. U Glogonjskom ritu nikao je pravi sportski centar sa modernim glavnim i pomoćnim terenom, obnovljene su klupske prostorije, a postavljena je i natkrivena tribina. Ugrađeni su reflektori za noćne aktivnosti, što je takođe retkost.

t6 nika
foto: T6 NIKA
T6 Nika
foto: T6 NIKA

T6 NIKA poznata je po školi fudbala, a nakon osam godina uspešnog rada, preuzimanjem Lepušnice oformljena je seniorska ekipa, a pored rezultata prvog tima, u klubu kažu da im je prioritet formiranje svih mlađih selekcija.

BONUS VIDEO:

00:15

NAPRAVLJENA NAJVEĆA SVETSKA FUDBALSKA LOPTA! Dok se Kopenhagen priprema za domaćina utakmica, Lego pripremio IZNENAĐENJE za fanove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track