STANIĆEVO POŠTOVANJE NA ADRESU PARTIZANA! Trener "brđana" nije štede reči HVALE na račun crno-belih: Imaju SJAJNOG trenera!
Foto: FK Čukarički

UZVRATIO

STANIĆEVO POŠTOVANJE NA ADRESU PARTIZANA! Trener "brđana" nije štede reči HVALE na račun crno-belih: Imaju SJAJNOG trenera!

Fudbal -

Fudbaleri Čukaričkog u nedelju od 19.15 igraju meč poslednjeg 30. kola Superlige Srbije kada će dočekati ekipu Partizana na svom stadionu.

Pre utakmice obratio se i trener kluba sa Banovog brda Goran Stanić koji je istakao da je posle ispadanja iz Kupa blaga psihološka prednost na strani crno-belih.

Goran Stanić
foto: FK Čukarički

- Uvek je bolna eliminacija posle penala. Mi smo, nažalost, izgubili od Vojvodine i ispali iz Kupa, Partizan je na taj isti način prošao dalje u duelu sa Voždovcem. Malo su u psihološkoj prednosti, ali zaista nemam nikakvih zamerki mojim igračima. Radili smo na oporavku, fizičkom i psihološkom, ne bi trebalo da bude nikakvih problema u tom smislu pred duel sa Partizanom – rekao je trener Čukaričkog.

FK Čukarički, Čukarički
foto: Starsport©

Mečevi kluba sa Banovog brda u poslednje vreme su veoma neizvesni, a Stanić smatra da se ni sutrašnji meć neće mnogo razlikovati.

- I prethodne utakmice, protiv Novog Pazara, dve sa Vojvodinom i protiv TSC-a, bile su prilično teške i neizvesne. Neće se po tome razlikovati ni naredna. Igramo protiv ekipe koja je konstantna cele sezone, sa sjajnim trenerom koji od ove ekipe izvlači maksimum. Na nama je da pre svega razmišljamo o našoj igri i da ne odstupamo od nekih naših ideja - jasan je šef stručnog štaba kluba sa Banovog brda.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

02:42

POBEDA SAUDIJSKE ARABIJE OČEKIVANA? Trener: Ulažu mnogo u fudbal, imaju ratnički mentalitet, a uslovi za trenine su im SVEMIRSKI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track