TRENER JUNAJTEDA TONE SVE DUBLJE: Nije mu se svidelo pitanje novinara, pa ustao i NAPUSTIO KONFERENCIJU! Navijači KIPTE OD BESA!
Foto: EPA

naljutio se

TRENER JUNAJTEDA TONE SVE DUBLJE: Nije mu se svidelo pitanje novinara, pa ustao i NAPUSTIO KONFERENCIJU! Navijači KIPTE OD BESA!

Fudbal -

Menadžer Mančester junajteda Erik Ten Hag našao se na udaru kritika nakon novog kiksa slavnog kluba u Premijer ligi.

Mančester junajted po ko zna koji put ove sezone razočarao je svoje navijače, pošto je u gostima protiv Bornmuta odigrao nerešeno 2:2 u 33. kolu Premijer lige.

Iako je imao ulogu favorita, Junajted nije uspeo da zabeleži trijumf, pa je sve izglednije da engleskog velikana naredne sezone nećemo gledati u evropskim takmičenjima.

Ten Hag je na koneferenciji za medije odgovornost prebacio na igrače, što je razbesnelo navijače tima sa Old Traforda.

Kritikovao je mladog Garnaća, što se nije svidelo navijačima koji smatraju da trener za svoj neuspeh ne može da krivi momka koji ima 19 godina.

Više od samog izlaganja, razbesnelo ih je ponašanje Ten Haga na konferenciji. Naime, Holanđanin je u jednom momentu demonstrativno ustao i napustio salu jer mu se nije dopalo pitanje jednog novinara.

Novinar je konstatovao da je Junajted trenutno sedmi na tabeli i da je u opasnosti da završi ispod sedme pozicije, što bi bio najgori rezultat u istoriji kluba kada je Premijer liga u pitanju.

Ten Hagu se to nije dopalo, pa je ustao i napustio konferenciju, što je izazvao revolt engleske javnosti i navijača Junajteda.

"Ne odgovaram na takva pitanja. To nije važno u ovom trenutku", rekao je iznervirani Ten Hag i napustio salu.

Kurir sport/J.M.

00:23

Koreografija Crvena zvezda Mančester siti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track