MUŠKARCIMA ZASTANE DAH KADA ONE ISTRČE NA TEREN! Upoznajte pet NAJLEPŠIH fudbalerki sveta - stadioni su krcati zbog ovih "BOMBI"
Nina Matejić pleni lepotom, Foto: Instagram

vrelo

MUŠKARCIMA ZASTANE DAH KADA ONE ISTRČE NA TEREN! Upoznajte pet NAJLEPŠIH fudbalerki sveta - stadioni su krcati zbog ovih "BOMBI"

Fudbal -

Sportska javnost tradicionalno je fokusirana na muški fudbal i to je nešto što se nikada nije menjalo. Nije veliki broj muškaraca koji su imali prilike da se uvere u fudblasko umeće devojaka od kojih mnoge svojim šarmom ulepšavaju terene i mame uzdahe iz publike.

Jedna od njih je, svakako, i Nina Matejić, fudbalerka Crvene zvezde, koja je na izvlačenju parova za polufinale Kupa Srbije spojila Crvenu zvezdu i Partizan, a ovo je lista pet najatraktivnijih imena u ženskom fudbalu .

1. LOREN SASELMAN

Loren je rođena u SAD, ali nastupa za reprezentaciju Kanade. Sportsku karijeru je počela kao košarkašica, ali vrlo brzo se ispostavilo da je talentovanija za sport u kojem je postala profesionalac. Veliki je navijač Arsenala i želja joj je da jednog dana zaigra u engleskom klubu.

2. LAURA BULO

Laura je Francuskinja i jedna od najboljih igračica francuske lige. Sa uspehom igra na poziciji štopera i smatraju je jednom od najboljih svetskih igračica na toj poziciji, ali i jednom od najšarmanijih žena na terenu.

3. ORŠOJA VAJDA

Osim Nine Matejić, šarmom i lepotom pleni i srpska fudbalerka Oršoja Vajda. U pitanju je devojka koja ima 27 godina i igra na poziciji štopera. Ponikla je u Spartaku iz Subotice i do pre tri leta igrala je samo za taj tim, ali je posle osam godina promenila sredinu i potpisala za mađarski MTK. Sa Spartakom je osvojila sijaset trofeja, a više puta je igrala Ligu šampiona protiv vrhunskih timova kao što su Volfsburg, Atletiko Madrid, Bajern...

4. ALEKS MORGAN

Aleks Morgan je tipičan primer zgodne fudbalerke koja se medijski probila na osnovu izgleda, a ne zbog veštine na terenu. Udata je za američkog fudbalera Servanda Karaska koji nastupa u MLS ligi. Aleks ima više od devet miliona fanova na Instagramu, što je čini jednom od najpopularnijih sportistkinja na svetu.

5. ALIŠA LEMAN

Ališa Leman je osvojila svet prelepim izgledom, zbog čega je vrlo često na meti rivalki na terenu, ali ipak ne odustaje od cilja da uživa u fudbalu. Važi za najatraktivniju fudbalerku sveta, a godišnja plata u Aston Vili od oko 200.000 evra očigledno joj nije dovoljna da živi kako želi. Zato je reprezentativka Švajcarske odlučila da pokrene privatni biznis i dodatno zaradi. Iskoristila je svoj izgled, ali i veliki broj pratilaca na društvenoj mreži Instagramu. Nju prati više od 15 miliona ljudi i taj broj svakog dana raste, što će ova 25-godišnjakinja znati da iskoristi.

Kurir sport

Bonus video:

00:15

NAPRAVLJENA NAJVEĆA SVETSKA FUDBALSKA LOPTA! Dok se Kopenhagen priprema za domaćina utakmica, Lego pripremio IZNENAĐENJE za fanove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track