VELIKI USPEH "BRĐANA": Tri pobede Čukaričkog nad Partizanom u četiri dana!
Foto: FK Čukarički

svaka čast

VELIKI USPEH "BRĐANA": Tri pobede Čukaričkog nad Partizanom u četiri dana!

Fudbal -

Posle prvog tima, koji je u nedelju slavio protiv Partizana na Banovom brdu (3:2), isti rezultat ponovili su omladinci i kadeti Čukaričkog.

Najpre je na stadionu BASK-a na Carevoj ćupriji ekipa koju sa klupe predvodi Pavle Delibašić slavila protiv vršnjaka Partizana (4:0), u okviru 22. kola Omladinske lige Srbije.

Brđani su poveli golom Vojina Serafimovića u 14. minutu, prednost je duplirao Jovan Vojnović u 50, a trijumf je sa dva gola potvrdio Marko Arsović, pogađao je u 70. i 83. minutu.

FK Čukarički
foto: FK Čukarički

Potom su do pobede došli i izabranici Lazara Popovića, koji su u okviru 22. kola Kadetske lige Srbije takođe bili bolji od Partizana (3:1). Belo-crni su poveli preko Filipa Matijaševića u sedmom minutu, a prednost je duplirao Stefan Mladenović u 29.

Gosti su se u meč vratili autogolom Mateja Krstić u 32, a trijumf Čukaričkog overio je svojim drugim golom Mladenović, koji je pogodio i u 66. minutu.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track