NE SNIMAJTE LJUDI! Šokantne scene u BOSNI: Razjareni navijači PET SATI čekali sudiju ispred stadiona! Jedva izvukao ŽIVU GLAVU!
Foto: Printscreen

HAOS

NE SNIMAJTE LJUDI! Šokantne scene u BOSNI: Razjareni navijači PET SATI čekali sudiju ispred stadiona! Jedva izvukao ŽIVU GLAVU!

Fudbal -

Nemile scene u komšiluku...

Utakmica Prve lige tuzlanskog kantona (četvrti rang takmičenja) između OFK Međiđa i FK Trebava prekinuta je nakon napada navijača na glavnog sudiju Zamira Kurbašića na stadionu "Mujo Biberkić" u mestu Međiđa na severu Bosne i Hercegovine.

Nezadovoljni suđenjem navijači su krenuli u obračun sa glavnim arbitrom i utakmica je prekinuta.

Tu nije bio kraj incidentima. Naime, sudija Kurbašić je u prostorijama stadiona ostao čak pet sati nakon utakmice, jer su ga ispred čekali razjareni navijači domaćeg tima.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom arbitar tek oko 22 časa uz ogromnu policijsku pratnju pokuša da napusti Međiđu.

"Ne snimajte ljudi" - uzvikuje jedan navijač na snimku koji je isplivao na mrežama.

Nakon šokantnih dešavanja Međiđa se oglasila kratkim saopštenjem.

"Sport u našoj državi nikada neće izaći iz crnog blata. Danas je dfinitivno i fudbal ugašen. Kurbašić Zamir, nek ti je na sramotu, ako uopšte znaš šta je to. Toliko od nas. Više nikad u ovoj jadnoj Prvoj ligi TK. Fuj!", poručili su iz kluba.

Kurir sport/J.M./Sportsport

00:08

Duljaj i sudija Milan Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track