POKAZALA JOJ SREDNJI PRST ZBOG STALNIH PROVOKACIJA TOKOM MEČA: Neprimerene i neviđene scene, incidenti u ženskoj odbojci! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

PRETERALE

POKAZALA JOJ SREDNJI PRST ZBOG STALNIH PROVOKACIJA TOKOM MEČA: Neprimerene i neviđene scene, incidenti u ženskoj odbojci! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Odbojkašice Dinama iz Moskve i Lokomotive iz Kalinjingrada bore se za titulu u prvenstvu Rusije. A, atmosfera je prilično užarena.

Natalija Gončarova
foto: Printskrin/Instagram

Lokomotiva vodi u polufinalnoj seriji rezultatom 3:2, a poslednji meč dva kluba obilovao je incidentnim situacijama i napetim odnosom između odbojkašica dva tima.

Odbojkašica Dinama Natalija Gončarova (34) prozvala je igračicu Lokomotive Ebrar Karakurt (24) da vodi računa o svom vaspitanju. Ikona ruske odbojke i višegodišnja reprezentativka te zemlje otkrila je zašto je u petom setu pokazala srednji prst protivnici.

- Moja reakcija usledila je kao posledica Ebrarovih stalnih provokacija na terenu. To je trajalo tokom cele serije između Dinama i Lokomotive, ne samo u poslednjem meču. Ovo ponašanje Karakurtove je jednostavno ružno. To je ponašanje nevaspitane osobe - rekla je Natalija Gončarova.

Ebrar Karakurt
foto: Printskrin/Instagram

Ruskinja rođena u Ukrajini, svetska i evropska prvakinja tu se nije zaustavila.

- Želim da poručim toj devojčici da malo vodi računa o svom vaspitanju i da pokaže poštovanje prema ljudima koji dolaze na utakmice i vole odbojku. Poštovanje ljudi treba da bude najvažnije ne samo u sportu, već i u društvu u celini - rekla je Gončarova, a prenosi Izvestija.

Podsetimo, tokom serije bivša igračica Dinama iz Moskve Jelena Godina optužila je odbojkašice Lokomotive da promovišu nekonvencionalne vrednosti. I sam klub Dinamo oglasio se saopštenjem posle te utakmice.

Kurir sport

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track