PAVLE ILIĆ NEĆE SUDITI DERBI U KUPU? Arbitar koji je izazvao mnogo bure u poslednja dva meča Zvezde i Partizana dobio NOVI ZADATAK
Foto: Starsport

ide van srbije

PAVLE ILIĆ NEĆE SUDITI DERBI U KUPU? Arbitar koji je izazvao mnogo bure u poslednja dva meča Zvezde i Partizana dobio NOVI ZADATAK

Fudbal -

Puno bure izazvao je Pavle Ilić suđenjem na poslednja dva večita derbija, a prema poslednjim informacijama on neće deliti pravdu na utakmici Crvene zvezde i Partizana u Kupu Srbije u sredu.

Meridian sport objavio je kako je Pavle Ilić jedan od sudija koji su delegirani za meč Premijer lige Libije između Al Ahli Bengazija i Al Nasra koji se igra u ponedeljak.

Svetozar Marković, Partizan, FK Partizan, Večiti derbi, 173. večiti derbi
foto: Starsport

On će biti četvrti arbitar na ovom meču, a uz njega će put Libije krenuti Novak Simović koji će biti glavni sudija, kao i Miloš Simović i Nikola Đorović koji će mu pomagati uz aut liniju.

Čitav tim se tek u utorak vraća u Srbiju, pa Meridian sport tvrdi kako zbog toga ne spadaju u krug kandidata za deljenje pravde u polufinalu Kupa Srbije, a da se u konkurenciji za ovaj meč nalaze četiri srpska internacionalca.

Podsetimo, Pavle Ilić našao se na meti fudbalera, čelnika i navijača Partizana koji nisu bili zadovoljni kako je delio pravdu na poslednja dva derbija.

Kurir sport / Meridian sport

BONUS VIDEO:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track