VAR DRAMA U EL KLASIKU! Sudije JEDVA donele odluku, u Barsi KIPTELI OD BESA, a onda je isplivala fotka koja otkriva PRAVU ISTINU!
Foto: Printscreen

sporna situacija

VAR DRAMA U EL KLASIKU! Sudije JEDVA donele odluku, u Barsi KIPTELI OD BESA, a onda je isplivala fotka koja otkriva PRAVU ISTINU!

Fudbal -

U Barseloni smatraju da su žestoko oštećeni na El klasiku.

Fudbaleri Real Madrida savladali su posle preokreta Barselonu u spektakularnom El klasiku (3:2) i tako praktično obezbedili šampionsku titulu.

Ovaj fenomenalan meč obeležila je i jedna sporna situacija koja je viđena u finišu prvog poluvremena, kada posle višeminutnog pregleda VAR-a Kataloncima nije priznat gol.

Pri rezultatu 1:1 golman Lunjin uz dosta muke zaustavio je na gol liniji pokušaj sjajnog Jamala. U prvi mah delovalo je da je lopta prešla gol liniju, pa su usledili žestoki protesti fudbalera Barselone.

Sudija je odmah konsultovao VAR sobu i posle višeminutnog gledanja snimka odlučeno je da gola nije bilo.

Zbog ove odluke podigla se velika prašina, međutim, nedugo nakon meča isplivala je fotografija koja potvrđuje da je odluka arbitra ipak bila ispravna.

Na fotografiji koja se pojavila na društvenim mrežama jasno se vidi da lopta nije celim obimom prešla gol liniju.

Podsetimo, junak važnog trijumfa Reala bio je Džud Belingem koji je u sudijskoj nadoknadi doneo tri poda Madriđanima. Real je sada prvi sa 81 bodom i ima čak 11 bodova više od ljutog rivala Barselone.

Kurir sport/J.M.

Bonus video:

00:40

Real dočekan zvižducima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track