ĆAVI BLJUJE VATRU! Zbog SPORNE SITUACIJE na El klasiku ZAGRMEO kao nikad do sad: Nepravda! Svi su videli da je LOPTA UŠLA U GOL!
Foto: Printscreen

BURA SE NE STIŠAVA

ĆAVI BLJUJE VATRU! Zbog SPORNE SITUACIJE na El klasiku ZAGRMEO kao nikad do sad: Nepravda! Svi su videli da je LOPTA UŠLA U GOL!

Fudbal -

Velika prašina podigla se u fudbalskoj javnsti Španije zbog jedne diskutabilne sudijske odluke...

Fudbaleri Real Madrida u spektakularnom "El klasiku" savladali su Barselonu posle preokreta (3:2) i tako došli na korak od šampionske titule.

Ovaj fenomenalan meč obeležila je i jedna kontrovarzna sudijska odluka u korist kraljevskog kluba.

Naime, u finišu prvog poluvremena, mladi Lamin Jamal uputio je udarac ka golu Madriđana, golman Andrej Lunjin je uhvatio loptu, ali utisak je bio da je ona celim obimom prešla gol liniju pre intervencije Ukrajinca.

Intervenisala je VAR soba i posle višeminutnog gledanja snimka, sudije su procenile da nije bilo gola.

Ta odluka razbesnela je trenera Barse Ćavija Ernandeza, koji je nakon meča žestoko isprozivao arbitre.

"Veoma sam razočaran. Želimo da pričaju da je ovo najbolja liga na svetu... Svi su videli da je lopta ušla u gol. Sve se urotilo protiv nas. Već sam upozorio protiv Hetafea da mi se nije svidelo to što sam video. Ponosan sam na ekipu. Mislim da smo bili bolji od Reala. Gubimo bodove u situacijama koje ne kontrolišemo", rekao je Ćavi i dodao:

"Svi su to videli i mogu da me sankcionišu. To je moj imidž. Samo želim da pričam o igri. Promašili smo pobedu zbog detalja, dešava nam se jer smo tim u izgradnji. Moramo da budemo ponosni na igru".

Kurir sport/J.M.

00:00

Vinisijus Žunior promašaj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track