OLAJINKA I HVANG SREĆNI ZBOG PLASMANA U FINALE KUPA: Teška utakmica - moramo da pobedimo u narednih sedam utakmica (VIDEO)
Foto: Starsport©

KUP SRBIJE

OLAJINKA I HVANG SREĆNI ZBOG PLASMANA U FINALE KUPA: Teška utakmica - moramo da pobedimo u narednih sedam utakmica (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Piter Olajinka rekao je da je zadovoljan plasmanom u finale Kupa i pobedom protiv Partizana i dodao da je to možda bila njegova najbolja utakmica u klubu.

"Bila je teška utakmica, ali smo se borili zajedno i veoma sam zadovoljan zbog rezultata i činjenice da smo se plasirali u finale Kupa Srbije", rekao je Olajinka posle utakmice.

"Ne znam da li je ovo moja najbolja utakmica u Zvezdi, moguće i da jeste, ali verujem da će ih biti još mnogo. Želim da budem još bolji", dodao je on.

FK Crvena zvezda, 174. večiti derbi
foto: Starsport©

Njegov saigrač In Bom Hvang zadovoljan je pobedom protiv "večitog" rivala.

"Svi smo srećni, ne samo zbog prolaska u finale, već i zbog trijumfa nad 'večitim' rivalom. Presrećni smo zbog toga, ali sada moramo da nastavimo i da pobedimo u narednih sedam utakmica", naveo je Hvang.

On je dodao da je uspeo da ostane koncentrisan kada su navijači Partizana bacali petarde sa tribina dok je pokušavao da izvede korner.

"Moram da budem fokusiran na svaku loptu, da ih dobro distribuiram, jer znam da su u petercu saigrači poput Kataija, Endiajea, Spajića i Dragovića koji su sjajni skakači. Nastaviću da centriram najbolje što mogu", naveo je južnokorejski fudbaler.

05:18

Olajinka i Hvang srećni zbog plasmana u finale Kupa

Zvezda će u finalu 23. maja u Loznici braniti trofej u finalu protiv Vojvodine.

(Kurir sport/M.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track