ZVEZDA SE POKLONILA KAPITENU: Rekord koji DUGO niko neće srušiti!
Foto: Starsport

jubilej

ZVEZDA SE POKLONILA KAPITENU: Rekord koji DUGO niko neće srušiti!

Košarka -

Branko Lazić - kapiten Crvene zvezde proslavio je fenomenalan jubilej. Utakmice protiv Studentskog centra u Podgorici bila je 800. u crveno-belom dresu.

Branko je neko ko je uvek davao sve od sebe na terenu, a čelnici kluba sa Malog Kalemegdana su mu odali priznanje porukom i videom na društvenim mrežama.

- O našem Branku sve je već rečeno – čovek koji je svojim radom i upornošću, od 2011. godine do danas rastao uz klub, i postao reprezentativac, kapiten i čovek kome tribine skandiraju ime, iako nikada sebe nije „gurao” u prvi plan – Kapiten i zvezdina “desetka” Branko Lazić! Tako ulazi u legendu KK Crvena zvezda čiju su istoriju ispisivale na hiljade ljudi, na terenu i oko njega. Branko nije košgeter, nije strelac, već najveći radnik koga je ovaj klub imao, neko sa kime idete u rat i prvog ga birate uz sebe, koji će uleteti u u reklamu, koji će i bukvalno da prokrvari ili da se “iskasapi” za tim. I to radi već 13 godina! Bio je i ostao jedan od najboljih defanzivaca ABA i Evrolige u svojoj eri, a odavno je jedan od najvećih koji su nosili crveno-beli dres u istoriji kluba - stoji u objavi Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

00:15

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track