PRESREĆAN NAKON VELIKE POBEDE U KRAGUJEVCU! Bandović: Zasluženo smo u finalu Kupa Srbije
Foto: Starsport©

kup srbije

PRESREĆAN NAKON VELIKE POBEDE U KRAGUJEVCU! Bandović: Zasluženo smo u finalu Kupa Srbije

Fudbal -

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Radnički 1923 i plasirala se u finale Kupa Srbije.

"Dominirali smo, bili smo bolji, stvarali smo šanse i zasluženo smo pobedili. Ponosan sam na ove momke, od prvog dana od kako sam došao, na svakoj utakmici daju sve od sebe i čestitam im na pobedi", rekao je Bandović.

"Ovo je pobeda za naš klub, predsednika, upravu, naše navijače i Novi Sad i želeli smo sve da usrećimo plasmanom u finale. Čestitam protivniku na velikoj borbi do kraja, ali mislim da smo mi zasluženo u finalu", dodao je on.

Fudbaleri Vojvodine pobedili su danas u gostima ekipu Radničkog 1923 sa 1:0 i plasirali se u finale Kupa Srbije. Strelac jedinog gola bio je Seid Korać u nadoknadi vremena.

Vojvodina će se u borbi za trofej Kupa Srbije boriti sa boljim iz duela Crvena zvezda - Partizan.

"U ovom trenutku nam je najvažnije da smo srećni što smo pobedili. U finalu nas čeka svakako veliki protivnik, ali ne razmišljamo sada o tome. Sačekaćemo i drugo polufinale, pa ćemo videti ko će nam biti rival. Sada želimo da se radujemo našem uspehu", rekao je trener Vojvodine.

Finale Kupa Srbije na programu je 23. maja u Loznici.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track