ZGODNA PLAVUŠA NAHVALILA DELIJE: Supruga golmana Crvene zvezde oduševljena pobedom i navijanjem u derbiju! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

samo jedna rečenica

ZGODNA PLAVUŠA NAHVALILA DELIJE: Supruga golmana Crvene zvezde oduševljena pobedom i navijanjem u derbiju! (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije, nakon što su u polufinalu savladali Partizan, rezultatom 2:0 (2:0).

Šira Glazer
foto: Printskrin/Instagram

Jedan od boljih u timu Crvene zvezde bio je golman Omri Glazer, koji je sve teške situacije ispred svog gola rešio na maestralan način. U prvom poluvremenu ukrotio je šut Goha, a u drugom udarac Nemanje Nikolića.

Njegova supruga Šira Glazer ne propušta nijednu utakmicu. Tako je bilo i u sredu veče, kada je zauzela svoje mesto u svečanoj loži. Zgodna plavuša bila je oduševljena odbranama svog dragog, ali i navijanjem Delija tokom svih 90 minuta.

Šira Glazer
foto: Printscreen/Instagram

Na društvenim mrežama Šira Glazer napisala ispod fotografije sa navijanjem simpatizera Crvene zvezde, sledeće reči:

- Najbolji na svetu!

Šira Glazer od dolaska u Beograd prošlog leta, nikada nije krila koliko je oduševljena životom u našem glavnom gradu i Srbiji.

Posle utakmice, podelila je i fotografiju svog supruga sa najboljim prijateljom u Crvenoj zvezdi Markom Stamenićem, sa kojim su oboje bili na zajedničkoj večeri.

Šira Glazer, devojačko prezime Morag bavi se dizajnom i osnivačica je modnog brenda "Vague et chanson".

Ona je modnu kuću pokrenula s prijateljicom Gal Ohajon 2019. godine u Hercliji, gradu na centralnoj obali Izraela, koji se nalazi u Okrugu Tel Aviv.

Kako se navodi na njihovoj zvaničnoj internet prezentaciji, duo je rad započeo u Galinom podrumu, a vremenom je njihov brenda postao jedna od vodećih izraelskih onlajn prodavnica.

Posle osnivanja firme Šira i Gala su ponosno istakle maksimu njihove kompanije - "nikada nećemo dizajnirati komade koje same ne bismo nosile".

Ljubav izraelske lepotice s Omrijem Glazerom traje od vremena kada oboje nisu bili poznati, a oni su godinama u skladnom braku.

Omri Glazer ima fantastičnu sezonu u Crvenoj zvezdi. I dalje je po broju odbrana najbolji golman Lige šampiona, iako su crveno-beli završili takmičenje u grupnoj fazi. Za njega je veliki interes pokazala Sevilja, pa bi uz milionsko obeštećenje Izraelac sa zgodnom suprugom, mogao da se preseli u Španiju.

Kurir sport

00:29

Delije, Crvena zvezda, Zenit, Marš na Drinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track