VRELI SNIMAK "ZAPALIO" INTERNET: Vanda Nara i Mauro Ikardi POTPUNO GOLI ispod tuša! Planeta bruji o STRASNIM poljupcima! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Instagram / wanda_nara

au

VRELI SNIMAK "ZAPALIO" INTERNET: Vanda Nara i Mauro Ikardi POTPUNO GOLI ispod tuša! Planeta bruji o STRASNIM poljupcima! (VIDEO)

Fudbal -

Svađali su se, rastajali i mirili, njihova veza je od početka karijere argentinskog napadača bila pod lupom, a sada su Vanda Nara i Mauro Ikardi uspeli da još jednom budu u centru pažnje. Ovakve egzibicije do sada nisu imali.

Objavili su zajednički video iz kupatila na društvenim mrežama, a na njemu se vidi kako se strasno ljube ispod tuša. Za sada izgleda da je to najava za pesmu koju je snimila kontroverzna Argentinka.

Mauro Ikardi trenutno igra sjajno u Turskoj gde je u prethodne dve sezone dao preko 40 golova za Galatasaraj i izgleda da je posle Intera i PSŽ.a konačno našao mesto gde se potpuno uklopio. Ipak u poslednje vreme njegov privatni život i ljubavni lomovi sa Vandom su mnogo više ispraćeni nego učinak na terenu. Pogledajte kako izgleda njihov zajednički snimak:

Mauro i Vanda su se upoznali kada je ona bila udata za njegovog sunarodnika, nekadašnjeg idola i saigrača iz Sampdorije Maksija Lopeza. Taj brak je propao kada je otkriveno da je Vanda varala muža sa mladim napadačem. Nije to naravno bio kraj aferama i skandalima.

Pojavila se u jednom trenutku u Argentini informacija da je Vanda Nara imala veze i sa drugim fudbalerima, a brojni saigrači i javne ličnosti u Argentini su javno kritikovali Ikardija zbog veze sa suprugom nekadašnjeg prijatelja.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track