KURIR SAZNAJE: ODLOŽEN UPRAVNI ODBOR PARTIZANA! Čelnici kluba nisu u Beogradu?
Foto: Starsport©

odlaganje odluke

KURIR SAZNAJE: ODLOŽEN UPRAVNI ODBOR PARTIZANA! Čelnici kluba nisu u Beogradu?

Fudbal -

Sednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Partizan otkazana je u poslednji čas jer vodeći članovi UO trenutno nisu u Beogradu, saznaje Kurir.

Nakon poraza od TSC, koji je bio četvrti u nizu za crno-bele, klub je za ponedeljak zakaza hitan sastanak Upravnog odbora na kome je trebalo da se odlučuje o sudbini trenera Igora Duljalja.

Međutim, kako vodeći ljudi iz kluba trenutno nisu u Beogradu sednica UO je odložena i najverovatnije će biti održana u utorak.

Partizan se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi i Duljaju se ozbiljno "drma klupa". Većina članova UO FK Partizan nezadovoljna je rezultatima i radom mladog stručnjaka i kako stvari trenutno stoje rešili su da se zahvale Duljaju na saradnji i zatraže raskid ugovora.

Podsetimo, Partizan je blistao u prvom delu sezone i zasluženo odneo nezvaničnu titulu jesenjeg šampiona. Međutim, u nastavku sezone usledio je pravi sunovrat crno-belih. Nizali su se kiksevi, Zvezda je preuzela lidersku poziciju i praktično overila novu titulu, a nakon poraza od TSC-a crno-belima sada "visi" i drugo mesto.

Kurir sport/J.M.

00:11

grobari, partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track