DEČKO OLGE DANILOVIĆ PRAVI HAOS REPREZENTATIVCU SRBIJE?! Njegov dolazak u London bio bi PROBLEM NIOTKUD za našeg golmana
Foto: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia, Pintscreen/Instagram

TRANSFERI

DEČKO OLGE DANILOVIĆ PRAVI HAOS REPREZENTATIVCU SRBIJE?! Njegov dolazak u London bio bi PROBLEM NIOTKUD za našeg golmana

Fudbal -

Fudbalski klub Čelsi je zainteresovan za usluge golmana Atletiko Madrida, Jana Oblaka, a to bi moglo da predstavlja problem za srpskog reprezentativca.

Đorđe Petrović je i odlično branio za "plavce" otkako je dobio šansu umesto povređenog Roberta Sančeza i više puta je ozbiljno sačuvao svoj tim.

Klub je uspeo da se približi vrhu tabele i uđe u borbu za plasman u Evropu, a uveliko se kuju planovi za narednu sezonu.

Đorđe Petrović
foto: ASHLEY WESTERN/Colorsport / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedna od želja je i Oblak koji već 10 godina brani za Atletiko Madrid.

Dečko srpske teniserke Olge Danilović ima ugovor do 2028. godine, ali mediji u Španiji ističu da Atletiko želi da obezbedi novac za ulazne transfere i da je spreman da proda Slovenca uz odgovarajuću cenu.

S obzirom na to da se radi o jednom od najboljih golmana na svetu, njegov transfer u Čelsi bio bi veliki problem za Petrovića koji se brzo izborio za status prvog golmana u redovima velikana iz Londona.

Olga Danilović, Jan Oblak
foto: Damir Dervišagić

Čelsi pored srpskog čuvara mreže od golmana ima pomenutog Sančeza i Markusa Betinelija, kao i Kepu Arizabalagu koji je trenutno na pozajmici u Real Madridu.

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track