UROŠ SREMČEVIĆ JE KLASA, A NIKOLA KNEŽEVIĆ IGRAČ VELIKOG KVALITETA: Svetla budućnost Crvene zvezde, 10 bonusa igralo u Kruševcu!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

na mladima svet ostaje

UROŠ SREMČEVIĆ JE KLASA, A NIKOLA KNEŽEVIĆ IGRAČ VELIKOG KVALITETA: Svetla budućnost Crvene zvezde, 10 bonusa igralo u Kruševcu!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde protutnjali su kroz Kruševac savladavši domaći Napredak ubedljivo - 4:0.

Vladan Milojević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Iako mnogi spočitavaju Vladanu Milojeviću da ne veruje previše mladim igračima, trofejni stručnjak ih je demantovao na delu. Em je osvojio titulu ove sezone, em je pokazao da itekako ima poverenja u Zvezdine klince.

Crveno-beli su potvrdili odbranu titule šampiona Srbije, a ono što je posebno oduševilo navijače jeste činjenica da se na terenu našlo čak deset bonus igrača. Podatak kojim malo koji klub u Srbiji može da se pohvali. I sa druge strane, u redovima Napretka bio je veliki broj mladih fudbalera sa statusom bonusa.

Uroš Sremčević
foto: Starsport

Crvena zvezda je pokazala da ima svetlu budućnost, a posebno dobar utisak ostavili su dvostruki strelac napadač Uroš Sremčević i neverovatni vezni fudbaler Nikola Knežević, koji je postigao najlepši gol na meču i imao jednu uspešnu asistenciju.

Mladi centarfor Sremčević pokazao je kvalitet i ono zbog čega je Zvezda za njega platila lučanskoj Mladosti dva miliona evra. Već sada deluje da se radi o klasnom napadaču kojem su potrebni samo minuti da opravda potencijal.

Nikola Knežević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Nikola Knežević posle utakmice protiv Zenita još jednom je potvrdio klasu. Ovaj momak bi već u sledećoj sezoni mogao da bude idealna zamena za Gelora Kangu, jer ima siguran pas, sjajnu loptu unapred, brz je i odlično razmišlja. Igranje i treniranje uz Kangu i Hvana mu znači i iz utakmice u utakmicu, mladi Zemunac je sve bolji i bolji.

Pored njih dvojice, pažnju na sebe skrenuli su i ostali Zvezdini bonusi - golman Ivan Guteša, Ognjen Mimović, Naser Điga, Viktor Radojević, Jovan Šljivić, braća blizanci Nikola i Jovan Mituljikić, kao i dobro poznato lice Kosta Nedeljković, koji je upisao prve minute ovog proleća posle povrede.

Kurir sport

00:44

Danica Crnogorčević, Crvena zvezda, Zenit, Delije, Oj Kosovo, Kosovo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track