AKO TRAŽITE POSAO, LIVERPUL VAS ZOVE: Morate biti dostupni vikendom i uveče, imaćete pristojnu platu, a radićete u blizini pabova
Foto: Profimedia

SJAJNO

AKO TRAŽITE POSAO, LIVERPUL VAS ZOVE: Morate biti dostupni vikendom i uveče, imaćete pristojnu platu, a radićete u blizini pabova

Fudbal -

Fudbalski klub Liverpul ovog leta okreće novu stranicu istorije.

Jirgen Klop je napustio "Enfild", a kao zamena je stigao Arne Slot. No, Holanđaninu će biti potrebna pomoć u stručnom štabu, i to "specijalca". Klub je odlučio da ga potraži putem društvenih mreža.

Trend među klubovima u Premijer ligi je da angažuju stalnog trenera koji će imati specijalan zadatak u okviru ekipe. Tako je Arsenal angažovao Nikolasa Džovera, koji je doveo "Tobdžije" do prvog mesta po broju golova iz takozvanih "mrtva lopta" situacija, odnosno golova posle prekida. Arsenal je postigao čak 20 golova u takvim situacijama ove sezone. Na sličan način, reagovali su i Aston Vila i Čelsi.

Liverpul
foto: Screenshot

Liverpul je postigao 15 golova iz prekida ove sezone, a želja kluba je da znatno poboljša učinak. Zato su postavili oglas u kome se traži kompetentno stručno lice koje mora da ima UEFA A licencu. U oglasu se navodi detaljni opis posla. Sa druge strane, klub nudi puno radno vreme od 35 sati nedeljno. Navodi se da će glavna baza trenera biti trening centar koji se nalazi u blizini lokalnih pabova, prodavnica i restorana. Nudi se konkurentna plata, 25 dana godišnjeg odmora, plus osam dana za državne praznike.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track