NANIŽEŠ ČETIRI DUPLE KRUNE I ODMAH TI BUDE BOLJE: Originalan poziv Petra Božovića svim zvezdašima na proslavu titule u subotu!
Foto: Printskrin/Jutjub

bard

NANIŽEŠ ČETIRI DUPLE KRUNE I ODMAH TI BUDE BOLJE: Originalan poziv Petra Božovića svim zvezdašima na proslavu titule u subotu!

Fudbal -

FK Crvena zvezda želi punu Marakanu u subotu od 19.00 časova, kada će u poslednjem kolu plej-ofa Superlige ugostiti Čukarički.

Crvena Zvezda, Vojvodina
foto: Petar Aleksić

Crveno-beli su u sredu osvojili Kup Srbije pobedivši Vojvodinu u finalu u Loznici rezultatom 2:1. Tako je klub iz Ljutice Bogdana kompletirao dominaciju u Srbiji, jer su prigrabili četvrtu uzastopnu duplu krunu.

FK Crvena zvezda i njeni navijači spremaju spektakularnu proslavu duple krune u subotu 25. maja i pozivaju sve navijače da ispune Marakanu u što većem broju. Proteklih dana veliki broj srpskih glumaca uključio se u kampanju da što više zvezdaša bude u subotu na stadionu "Rajko Mitić".

Petar Božović
foto: Printskrin/Jutjub

Bard srpskog glumišta, legendarni Petar Božović na originalan način, baš onako kako njemu priliči, pozvao je navijače Crvene zvezde na proslavu:

- Nanižeš sedam titula! Četiri duple krune! I odmah ti bude bolje! Jel tako?!

Kurir sport

00:26

Aleksandar Dragović, delije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track