VOLIM MEDALJE I ODLIČJA! ZVEZDA JE NAJVEĆA NA OVIM PROSTORIMA: Omri Glazer oduševljen posle Kupa i poziva navijače na proslavu!
Foto: Petar Aleksić

golman

VOLIM MEDALJE I ODLIČJA! ZVEZDA JE NAJVEĆA NA OVIM PROSTORIMA: Omri Glazer oduševljen posle Kupa i poziva navijače na proslavu!

Fudbal -

Posle osvajanja Kupa Srbije u Loznici, pobedom nad Vojvodinom (2:1) fudbaleri Crvene zvezde osvojili su četvrtu duplu krunu.

Omri Glazer
foto: www.crvenazvezdafk.com

Golman Omri Glazer bio je jedan od boljih u Crvenoj zvezdi, u meču protiv Novosađana. Kod rezultata 0:0 pravovremenom intervencijom naterao je napadača Vojvodine Mihajla Ivanovića da šutira pored gola. Već u sledećem napadu Mirko Ivanić doneo je vođstvo šampionu države.

- Uspeli smo da osvojimo duplu krunu i veoma sam srećan zbog toga. Znam koliko je navijačima važno da se svaki trofej osvoji, a i mi fudbaleri volimo medalja i odličja. Ponosan sam na sve ono što smo uradili ove sezone, a sve uspehe želimo da zaokružimo u subotu pred punom Marakanom. Znam da je besplatan ulaz i da će biti ceremonija, tako da se nadam da će zvezdaši napuniti tribine i da ćemo imati crveno-belu žurku - počeo je Glazer.

Omri Glazer, Zoran Popović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Oduševljen je golman podrškom koju Zvezda ima čitave sezone.

- Iz dana u dan sam sve više uveren u to da je Zvezda najveći klub na ovim prostorima. Neverovatna podrška navijača, i to ne može da se opiše rečima, već mora da se oseti. Zahvalan sam na tome što sam deo svih uspeha Zvezda. Još jednom, odigrali smo fantastičnu sezonu i želimo da je pred punom Marakanom u subotu zaokružimo, uz trijumf naravno - podvukao je Glazer.

Kurir sport

00:26

Aleksandar Dragović, delije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track