CRVENA ZVEZDA DOBILA PONUDU OD 1.000.000 EVRA ZA SVOG FUDBALERA: Na Marakani nisu zadovoljni, veruju da mogu dobiti više!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

cenkanje

CRVENA ZVEZDA DOBILA PONUDU OD 1.000.000 EVRA ZA SVOG FUDBALERA: Na Marakani nisu zadovoljni, veruju da mogu dobiti više!

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Jegor Prucev iza sebe ima sjajnu sezonu u slovenačkom Celju.

Jegor Prucev
foto: Nik Erik Neubauer / imago sportfotodienst / Profimedia

Mladi ruski fudbaler Jegor Prucev (21) koji je sezonu proveo u Celju na pozajmici, uspeo je sa svojim klubom da se domogne titule u Sloveniji. Bio je najbolji igrač šampionata, a najviše zahvaljujući njegovim partijama Celje je iza sebe ostavilo favorizovane Maribor i Olimpiju iz Ljubljane.

Sportski menadžment Celja izrazio je želju da od Crvene zvezde otkupi Jegora Pruceva. Iz beogradskog kluba Kuriru je potvrđeno da su Slovenci za otkup ponudili 1.000.000 evra. Međutim, u Ljutice Bogdana 1A nisu bili zadovoljni sumom, pa su je odbili sa kontatacijom da Rus vredi znatno više novca.

Jegor Prucev
foto: www.crvenazvezdafk.com

Nije tajna da je Jegor Prucev odličnim partijama u dresu Celja skrenuo pažnju skauta klubova iz Austrije i Švajcarske, a gledali su ga i emisari ekipa iz Italije i Nemačke. Crvena zvezda je na potezu, svesni su da je Rus odlična prilika da se dobro zaradi. Navodno, Roma je jesenas nudila 3.000.000 evra, a prošle zime Bazel 2.000.000 evra.

Jegor Prucev ove sezone u dresu Celja odigrao je u svim takmičenjima 33 utakmice, dao pet golova i upisao sedam asistencija. Na terenu je proveo 2.366 minuta. U Crvenu zvezdu, Rus je stigao u leto 2022. iz Sočija za obeštećenje od 900.000 evra. Radi se o jednom od najbržih fudbaler crveno-belih, pošto je na letošnjim pripremama kod Baraka Bahara, trčao preko 35 kilometara na sat, uz blizance Jovana i Nikolu Mituljikića, Stefana Mitrovića i Kostu Nedeljkovića.

Kurir sport

00:11

Delije koreografija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track