FUDBALERKA SKINULA DRES U FINALU LIGE ŠAMPIONA! Nesvakidašnje scene u ženskom fudbalu! Svi komentarišu istu stvar (VIDEO)
Foto: Ricardo Larreina / imago sportfotodienst / Profimedia

JUNAKINJA

FUDBALERKA SKINULA DRES U FINALU LIGE ŠAMPIONA! Nesvakidašnje scene u ženskom fudbalu! Svi komentarišu istu stvar (VIDEO)

Fudbal -

Fudbalerke Barselone osvojile su Ligu šampiona pobedom nad Lionom u finalu (2:0), a jedna od junakinja u pobedi španskog tima bila je Aleksija Puteljas (30), jedna od najboljih igračica svih vremena.

Dvostruka osvajačica Zlatne lopte i dva puta najbolja igračica planete u FIFA izboru postigla je drugi gol na meču i rešila pitanje pobednika, a zatim čitavom svetu pokazala trbušnjake.

Nakon što je u petom minutu nadoknade psotavila konačan rezultat meča, Aleksija je rešila da skine dres, što nije tako uobičajena pojava u ženskom fudbalu.

Sa dresom u rukama otrčala je do tribine, a tamo se poklonila pred navijačima, što je mnogima zaličilo na jednu od spektakularnih proslava Lionela Mesija, koji je upravo u dresu katalonskog tima dostigao najveće visine u fudbalu. Ipak, bilo je i onih koji su pričali samo o trbušnjacima španske fudbalerke...

Inače, Puteljas je u igru ušla samo nekoliko minuta ranije, ali je i pored toga što nije dugo igrala uspela da obeleži meč.

Tokom bogate karijere Aleksija Puteljas je sa Barselonom osvojila osam titula i osam Kupova Španije, kao i dva Superkupa. Takođe, ovo joj je treći put da stiže do trofeja u Ligi šampiona, a sve individualne nagrade koje je osvojila kroz karijeru teško je i nabrojati.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:14

ZEMUNKA ZA ANALE: Fudbalerka Sloge Mina Čavić postigla najbrži gol u sezoni! Trebalo joj je samo 12 sekundi! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track