Makedonci odabrali tim za Hrvatsku i Srbiju

Janevski odlučio

Makedonci odabrali tim za Hrvatsku i Srbiju

Fudbal -
Makedonci su u prvom kolu Grupe A izgubili u Zagrebu od Hrvatske sa 1:0, dok su u drugom odigrali nerešeno 1:1 na gostovanju u Škotskoj

Selektor fudbalske reprezentacije Makedonije Čedomir Janevski objavio je spisak igrača za utakmice protiv Srbije i Hrvatske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine. Makedonci će prvo dočekati Hrvatsku u Skoplju 12. oktobra u trećem kolu Grupe A, a potom će na istom stadionu igrati protiv Srbije.Na spisku su:golmani: Kristijan Naumovski (Dinamo Bukurešt), Martin Bogatinov (Karpati), Tome Pačovski (Mehelen), odbrana: Boban Grnčarov (Botev), Danijel Georgijevski (Steaua), Stefan Ristovski (Bari), Nikolče Noveski (Majnc), Vanče Šikov (Volin), Bojan Markovski (Apolon), Goran Popov (Vest Bromvič Albion), Aleksandar Lazevski (Partizan), vezni red: Nikola Gligorov (Alki), Muhamed Demiri (Tun), Veliče Šumulikoski (Tjanđin Teda), Stefan Spirovski (Rabotnički), Darko Taševski (Šmona),napad: Ferhan Hasani (Volfsburg), Ivan Tričkovski (Briž), Stevica Ristić (Suvon), Goran Pandev (Napoli), Mirko Ivanovski (Astra Ploešti), Agim Ibraimi (Maribor) i Dragan Georgiev (Vardar)

Selektor Janevski, koji je nekada bio trener Crvene zvezde, rekao je da među njegovim fudbalerima vlada pozitivna atmosfera."Među igračima vlada pozitivna atmosfera pred utakmice sa Hrvatskom i Srbijom. Do sada smo odigrali dve odlične utakmice u Zagrebu i Glazgovu, a nadam se da ćemo i sada dati sve od sebe da uz veliku podršku navijača ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Janevski.

Makedonci su u prvom kolu Grupe A izgubili u Zagrebu od Hrvatske sa 1:0, dok su u drugom odigrali nerešeno 1:1 na gostovanju u Škotskoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track