milos-bjelinic-nemanja-nikolic-euro-2024.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Prvi trening fudbalske reprezentacije SrbijenaEurubio je zaista spektakularan. Prepune tribine u Augzburgu dočekale su "orlove" i navijači su dali dodatni motiv Piksijevoj četi pred mečeve koji slede.

Starsport, Nemanja Nikolić ŠOK ZA SRPSKE NAVIJAČE! Odluka UEFA neće obradovati fanove "orlova": Spektakl na prvom treningu bio je i POSLEDNJI!

Ipak, odluka UEFArazočarala je i šokirala sve navijače Srbije, ali i drugih reprezentacija na Evropskom prvenstvu. Naime, prema ustaljenoj praksi, samo prvi trening nacionalnih timova otvoren je za javnost, tako da Tadić, Mitrović, Vlahović i ekipa neće imati podršku navijača, osim na utakmicama, do kraja Eura.

Dok su za navijače treninzi zatvoreni, za novinare i fotoreportere pojedini će biti otvoreni, ali samo u prvih 15 minuta. UEFA je procenila da fudbalerima treba mir, a stručnom štabu prostor da napravi taktiku za što bolji plasman.

I pored svega toga, prvi i jedini trening "orlova" koji je bio otvoren za publiku bio je spektakularan i dinamičan, a šta se sve dešavalo možete videti na sledećim linkovima: