ŠOK! ALEKSANDAR DRAGOVIĆ ODLIČNO POZNAJE GRANITA DŽAKU: Evo šta je rekao o Albancu koji voli da provocira Srbe!
Foto: Nenad Kostić, AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Shutterstock

dani iz bazela

ŠOK! ALEKSANDAR DRAGOVIĆ ODLIČNO POZNAJE GRANITA DŽAKU: Evo šta je rekao o Albancu koji voli da provocira Srbe!

Fudbal -

Aleksandar Dragović napustio je ovog leta Crvenu zvezdu posle tri uspešne godine na Marakani, kada je osvojio tri duple krune i igrao Ligu šampiona.

Aleksandar Dragović
foto: Starsport©

Aleksandar Dragović komentarišući Evropsko prvenstvo za dnevnik "Hojte" iz Beča, otkrio je da odlično poznaje Granita Džaku, reprezentativca Švajcarske, albanskog porekla.

Fudbalski navijači Srbije ne pamte po dobrom Granita Džaku, jer je u svakom meču između Srbije i Švajcarske, išao na to da provocira naše igrače. Tako je bilo na mundijalima u Rusiji i Kataru, a ne verujemo da će biti drugačije ni tokom jeseni, kada u Ligi nacija budu igrale dve reprezentacije.

Vanja Milinković-Savić, Granit Džaka
foto: Profimedia/MANAN VATSYAYANA

Aleksandar Dragović igrao je jednu sezonu sa Granitom Džakom u švajcarskom Bazelu. Tada su obojica bili mladi igrači, a kako Srbin sa austrijskim pasošem otkriva, odlično su se družili.

- Granit Džaka je bio moj cimer! Dobar momak. Na terenu je lider i neprijatan protivnik, ali privatno je normalan. Nikada nije imao ispade. Prošle sezone je imao senzacionalnu godinu u Leverkuzenu, a sada je bio uspešan i sa reprezentacijom Švajcarske na Evropskom prvenstvu. Kako se razvijao kao fudbaler, postajao je smireniji, zreliji – i još bolji - opisao je Džaku Aleksandar Dragović.

Kurir sport/Heute

00:26

Aleksandar Dragović, delije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track