Dimitrijević: Od BSK-a počinjemo novu pobedničku seriju
Foto: KURIR

Dimitrijević: Od BSK-a počinjemo novu pobedničku seriju

Fudbal -
Utakmica devetog kola između Crvene zvezde i BSK-a igra se 20. oktobra

BEOGRAD - Fudbaler Crvene zvezde Miloš Dimitrijević izjavio je danas da se ekipa osvežila posle ubedljivog poraza od Spartaka i da od narednog meča protiv BSK-a očekuje početak nove pobedničke serije.

"Posle utakmice u Subotici, imali smo tri dana slobodno, koje smo iskoristili da se odmorimo i osvežimo. Sada smo ponovo u trenažnom ritmu, radimo, trudimo se da što pre zaboravimo izdanje protiv Spartaka. Nismo kompletni, nedostaju nam reprezentativci, tako da nam je na treninzima priključeno par igrača iz omladinske škole kako bismo mogli da sastavimo dve ekipe", kazao je Dimitrijević za sajt kluba.

Zvezda će sutra odigrati prijateljski meč protiv Železničara iz Lajkovca.

"Svima bi nam bilo lakše da imamo priliku da u takmičarskoj utakmici ispravimo loš dan protiv Spartaka. Ali, šta je tu je, moramo da sačekamo 20. oktobar i susret sa Borčancima. Takođe, bili smo i veoma iscrpljeni zbog žestokog ritma mečeva i čestih putovanja. Jasno nam je da smo profesionalci i ubeđen sam da ćemo popraviti formu i već od naredne utakmice ponovo ući u seriju pobeda", objasnio je Dimitrijević.

Vezista crveno-belih dodao je da poraz od 3:0 u Subotici nije prouzrokovao pad samopouzdanja u ekipi.

"Jesmo ubedljivo poraženi u Subotici, ali smo pre toga vezali sedam pobeda protiv dobrih i tradicionalno neugodnih rivala", zaključio je Dimitrijević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track