STOP: Grobari pošli u Milano, policija ih zaustavila u Beogradu

Stop

STOP: Grobari pošli u Milano, policija ih zaustavila u Beogradu

Fudbal -
Navijači neće moći po svemu sudeći ni iz Beograda da krenu jer policija drži potpuno zatvorenim parking sa kojeg je trebalo da krenu autobusi, kojih, na opšte iznenađenje “Grobara” nema
1 / 5

Navijači Partizana koji su krenuli na utakmicu sa Interom u trećem kolu fudbalske Lige Evrope zaustavljeni su već na Novom Beogradu, ispred Sava Centra gde ih je čekao veliki broj policajaca, ali niejdnog od desetak najavljenih autobusa na parkingu nije bilo.

Žandarmerija je na platou ispred Sava centra, napravila kordon, pa frakcija "Grobara" pod imenom "Zabranjeni" iako ima ulaznice i dokumenta za put, nije mogla ni da priđe mestu sa kojeg je trebalo da krene na meč Lige Evrope. Među pristalicama crno-belih koji su nameravali da se nađu na tribinama "Đuzepe Meace", bilo je i dvadesetak pristalica PAOK-a pristiglih u Beograd iz Soluna, kao i nekolicina fanova moskovskog CSKA.

"U ponedeljak nam je na razgovoru u policiji, garantovano da ćemo imati pratnju do granice i da neće biti nikakvih problema. Još kod Sava centra vozaču je rečeno da nikako ne sme da nas vozi jer će snositi posledice, krivičnu prijavu i druge posledice. Navodno policija ima saznanja da je u Mariboru zakazana tuča", rekao je "Kuriru" jedan od navijača Partizana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track