Pobede Radvanske i Serene

WTA Masters

Pobede Radvanske i Serene

Tenis -
Poljakinja je, pobedila prošlogodišnju šampionku završnog Mastersa Petru Kvitovu, 6:3 i 6:2, za blizu sat i po vremena, dok je Serena nadigrala Nemicu Anđeliku Kerber sa 6:4 i 6:1

Završni Masters turnir u ženskoj konkurenciji počeo je u sredu u Istandbulu, u trci za veliki broj poena i novac su osam teniserki, a odličan početak imale su Agnješka Radvanska i Serena Vilijams. One su u okviru "bele", odnosno "plave" grupe, savladale svoje protivnice i napravile značajan korak ka plasmanu u polufinale.

Poljakinja je, možda i malo neočekivano, pobedila prošlogodišnju šampionku završnog Mastersa Petru Kvitovu u dva seta, 6:3 i 6:2, za blizu sat i po vremena, dok je u drugom meču bilo manje neizvesnosti. Serena je još jednom dominantnom partijom nadigrala Nemicu Anđeliku Kerber sa 6:4 i 6:1, ne ostavivši ni promil nade protivnici da može da je iznenadi.

U prvom kolu sastaju se još Marija Šarapova sa Sarom Erani u okviru "bele grupe", dok će se u drugom meču "plave grupe" sastati Viktorija Azarenka i Li Na.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track