Sudije obeležile fudbalski vikend

Nepravda

Sudije obeležile fudbalski vikend

Fudbal -
Delioci pravde pogurali Juventus, Everton i Mančester Junajted u duelima protiv Katanije, Liverpula i Čelsija

Umesto da se priča o fantastičnim potezima vrhunskih fudbalera, mediji i javnost u prvi plan stavljaju sudije. Izdvajamo sporne detalje sa tri derbija odigrana u nedelju popodne.

http://www.youtube.com/watch?v=3a3rPRyoLmo

Prvi meč je derbi italijanske Serije A između Katanije i Juventusa, koji je sudio Andrea Đervasoni. Domaćinu je poništen pogodak pri rezultatu 0:0, potom je Juventusu priznat pogodak iz čistog ofsajda. Za domaćina nije dosuđen ni očigledan penal, pa je Juve osvojio tri boda rezultatom 1:0.

http://www.youtube.com/watch?v=57sGOUykxJE

Veliki Mersisajd derbi završen je miroljubivo 2:2, a u prvom planu je sudija Andre Mariner. Mariner je u nadoknadi vremena poništio regularan gol Suareza. Urugvajac nije bio u ofsajdu, koji je dosuđen, pokazali su usporeni snimci.

http://www.youtube.com/watch?v=3CMYhCWA0k0

Najviše spornih detalja viđeno je na meču Čelsi - Mančester Junajted. Sudija Mark Klatenburg pokazao je dva crvena kartona fudbalerima domaćeg tima, jedna Banetu Ivanović čini se opravdan, ali drugi Fernandu Toresu potpuno neopravdano. No, najveću grešku delilac pravde je napravio kada je priznao treći pogodak Junajteda. Ćićarito se aktivirao iz očiglednog ofsajda i odlučio derbi.

Ferguson popušio sudijiFudbaler Mančester sitija Mario Baloteli nije mogao da prećuti fudbalsku krađu na Stamford bridžu. Na njegovom Tviter profilu nedugo nakon derbija Čelsija i Mančester junajteda pojavio se sledeći post:„To pušenje koje je Fergi odradio Marku Klatenburgu (sudija meča) u poluvremenu se definitivno isplatilo.“Iako je veoma brzo sklonio svoje mišljenje, fotografija se proširila internetom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track