Van Basten: Đuričić neka ide u Milan
Foto: KURIR

Preporuka

Van Basten: Đuričić neka ide u Milan

Fudbal -
Nije isključeno i da Van Basten i Đuričić u paketu dođu u Milan, jer se strateg Herenvena sve češće pominje kao zamena za trenera Masimilijana Alegrija

Milan je dobio dobronameran savet od svoje nekadašnje legende Marka Van Bastena da regauje što pre i ugrabi najtalentovanijeg srpskog fudbalera Filipa Đuričića. Van Basten je trener Đuričiću u holandskom Herenvenu i oduševljen je potencijalom srpskog reprezentativca.

Na izričitu Van Bastenovu želju, Đuričić je prekomandovan sa mesta ofanzivnog veznog igrača na poziciju centarfora, na kojoj se proslavio upravo legendarni “Labud iz Utrehta”.

Italijanski mediji prenose da je Van Basten toplo preporučio Đuričića čelnicima Milana i da bi transfer mogao da bude obavljen narednog leta. Italijanski mediji prenose i da je cena Đuričića oko pet miliona evra.

Nije isključeno i da Van Basten i Đuričić u paketu dođu u Milan, jer se strateg Herenvena sve češće pominje kao zamena za trenera Masimilijana Alegrija, a Berluskonijev miljenik u startu ima prednost u odnosu na ostale kandidate.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track