Lazar Marković: Sada ću ja tešiti Zanetija
Foto: KURIR

Zameniće uloge

Lazar Marković: Sada ću ja tešiti Zanetija

Fudbal -
Napadač Partizana veruje da će se crno-beli revanširati Interu

Dobro se dobrim vraća!Slika iz Milana na kojoj kapiten Intera Havijer Zaneti teši mladog napadača Partizana Lazara Markovića obišla je svet, a srpski reprezentativac se nada da će sutra u Beogradu uloge biti zamenjene. On smatra da srpski šampion još nije izgubio šanse da prezimi u Evropi i ukoliko uspeju da savladaju Inter, mogu da se nadaju plasmanu u dalji tok takmičenja.- Iskren da budem, više i ne znam šta mi je Zaneti rekao. Bio sam utučen zbog promašene šanse, jedva sam čekao da odem u svlačionicu, a nisam ga baš najbolje ni razumeo. Bilo bi lepo da ja njega u Beogradu tešim posle naše pobede, mada ne bih imao ništa protiv ni da se utakmica završi bez golova - kaže Marković i dodaje:- Pokazali smo na Meaci da možemo ravnopravno da se nosimo s njima, a malo je nedostajalo da pobedimo. Imao sam priliku da rešim pitanje pobednika, ali nisam uspeo da postignem gol. Međutim, ukoliko bih opet dobio istu šansu, šutirao bih na identičan način. Uz lobovanje golmana, to je jedino što možete da uradite u toj situaciji.Problem slabe posete na utakmicama Partizana polako postaje hroničan, ali Marković veruje da bi sutra protiv Intera ta slika mogla da se popravi.- Ukoliko savladamo Inter, uveren sam da možemo Nefči i Rubin, a onda je zima u Evropi realna opcija. Pozivam navijače da nam sutra pomognu, da dođu u što većem broju i da pokušamo zajedno da ostvarimo veliki uspeh - kaže Marković.

Kontranapadi naša šansaDobrom igrom u Milanu Marković je skrenuo pažnju na sebe, ali kaže da ga ne opterećuje pitanje ko bi mogao da ga čuva u Beogradu.- Prijaju mi pohvale ljudi iz Intera, ali moja dobra partija je samo plod kolektivne igre celog tima. Ne razmišljam o tome da li ću dobiti specijalnog čuvara ili ne, ali sam siguran da će nas Inter napasti, što bi nama otvorilo mogućnost za brze kontranapade - kaže Markec.

Gde su navijači?Prema podacima iz Humske, za meč protiv Italijana prodato je tek nešto više od 10.000 karata. Ulaznice za južnu tribinu već su rasprodate, što je sasvim očekivano, centralni delovi zapade i istočne tribine takođe su pri kraju, ali bočni delovi ovih sektora idu veoma slabo, baš kao i severna tribina.Preciznije rečeno, do juče je prodato svega oko 13.000 ulaznica, što je za utakmicu protiv jednog od najvećih klubova u Evropi poražavajući podatak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track