Žickanje pred ložom!
Foto: KURIR

Cvetao biznis

Žickanje pred ložom!

Fudbal -
Poznate navijače Partizana pred stadionom u Humskoj dočekivao anonimni „haračlija"
1 / 8 Foto: KURIR

Leba bez motike!

Prosjačenje ili, u beogradskom slengu, „žickanje“ nikada neće izaći iz mode. Sinoć ga je bilo i ispred svečane lože stadiona Partizana, gde je jedan sredovečni gospodin tražeći pare od poznatih dokazao da postoji „leba bez motike“. Prva njegova žrtva bio je ministar Rasim Ljajić.- Ljajo, imaš kartu višak - vikao je za ministrom žickaroš.- Nemam. Imaš li para da kupiš?Kako ni para nije imao, ministar se uhvatio za novčanik i dao mu nekoliko stotina dinara. Po istom principu „prepadnut“ je i bivši predsednik Crvene zvezde Dan Tana.- Evo ti 200 dinara. Dosta ti je - rekao je Tana.

Odita kod svojihU loži na istočnoj strani stadiona bio je i nekadašnji napadač Partizana Obijora Odita. Nigerijac je ugrabio slobodno vreme da iz Kazahstana, gde je nastavio karijeru letos po odlasku iz Javora, dođe u Srbiju i odgleda utakmicu bivšeg kluba. Pored Odite crno-bele je bodrio i sportski direktor FSS Savo Milošević.

Uprava otišla napolje!Kompletno rukovodstvo Partizana pokupilo se iz svečane lože na zapadnoj tribini i napustilo stadion nakon drugog pogotka Intera. Predsednik Dragan Đurić prvi se podigao, besan zbog najave još jednog poraza u Evropi, a njegov primer sledili su i ostali klupski funkcioneri. Sve to su iznenađeni pratili predstavnici Intera, kojima do kraja utakmice niko nije pravio društvo u loži.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track