Partizan pred isključenjem iz Lige Evrope?

Opet divljali

Partizan pred isključenjem iz Lige Evrope?

Fudbal -
Zbog žestoke tuče navijača na meču između Partizana i Intera UEFA bi mogla da šampiona Srbije kazni eliminacijom iz Lige Evrope

Igračke - plačke!Pretnje i upozorenja predsednika UEFA Mišela Platinija izgleda da uopšte ne dotiču navijače Partizana, koji su preksinoć u duelu s Interom ponovo pravili žestoke incidente, što će upravu beogradskog kluba debelo koštati finansijski, a možda čak dođe i do isključenja iz evropskih takmičenja!- Pre više od godinu dana uputili smo Srbima i Hrvatima žuti karton. Međutim, situacija u ovim zemljama nije se mnogo promenila od tada. Disciplinski komitet UEFA će morati da preduzme ozbiljne korake jer postoji problem koji nas sve zabrinjava - rekao je Platini posle utakmice baraža za odlazak na EP mladih selekcija Srbije i Engleske.A onda se dogodila nova sramota za fudbal u Srbiji. Dugo očekivani okršaj u Humskoj imao je svoju neslavnu uvertiru, pošto su domaći navijači pre prvog sudijskog zvižduka napali goste smeštene u boksu kod severne tribine. Nekolicina napadnutih navijača nero-azura je probila zaštitnu ogradu i krenula u obračun s grupom navijača Partizana, na šta su ovi odgovorili istom merom.Odjednom su se tribine stadiona u Humskoj pretvorile u MMA arenu. Na sve strane su sevale pesnice, a nekoliko navijača završilo je pri dnu tribine, gde su ih rivali gazili. Srećom, ubrzo je usledila reakcija Žandarmerije i dalje širenje sukoba je sprečeno, ali reakcija UEFA sigurno neće izostati.

Đurić opet izbegava Kurir

Predsednik Partizana Dragan Đurić juče je po ko zna koji put pregazio svoje obećanje i odbio da odgovori na pitanje zbog čega su on i njegovi saradnici meč protiv Intera napustili pre kraja. On se najpre javio na naš poziv, ali uz molbu da nas pozove kasnije pošto se nalazi na važnom sastanku, obećao da će se javiti za sat i po. To se naravno nije dogodilo, niti je više odgovarao na naše pozive, ali je nekim drugim medijima izjavio kako nije istina da je ložu napustio pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

Švabe palile po DanskojHuligani bundesligaša Štutgarta napravili su veliki incident na gostovanju „švaba“ u prestonici Danske! Oko 2.500 navijača Štutgarta doputovalo je u Kopenhagen na meč 4. kola Lige Evrope da bi u 37. minutu izazvali pravi haos na tribinama stadiona Parken. Huligani su bukvalno zatrpali teren bakljama, a sudija Tomson je prekinuo meč. U tom trenutku navijačima se preko megafona obratio direktor Fredi Bobić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track