Benites blizu klupe Čelsija?

Benites blizu klupe Čelsija?

Fudbal -
Bivši trener Liverpula očekuje da će sa aktuelnim prvakom Evrope postići kratkoročan sporazum u narednih 48 sati i da će na klupu "plavaca" sesti u nedelju na prvenstvenoj utakmici protiv Mančester Sitija

LONDON - Španski stručnjak Rafael Benites spreman je da preuzme ekipu Čelsija posle otkaza dosadašnjem menadžeru Robertu Di Mateu, preneli su britanski mediji.

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič navodno se okrenuo Benitesu pošto je Pep Gvardiola produžio odsustvo iz fudbala i ne namerava da preuzima nijedan klub pre sledećeg leta.

"Do sada nije bilo kontakata, moram da razgovaram sa mojim agentom. U fudbalu ljudi mnogo pričaju i videćemo šta će se dešavati narednih dana. Ja sam u potrazi za klubom koji može da osvaja trofeje, a Čelsi je jedan od njih", izjavio je 52. godišnji Španac u Abu Dabiju nakon što je danas govorio na seminaru trenera, uoči povratka u Veliku Britaniju gde živi sa porodicom u Mersisajdu.

Di Mateo je danas dobio otkaz nakon što je Čelsi u utorak uveče porazom od Juventusa (3:0) dospeo na korak od eliminacije u Ligi šampiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track