Adem Ljajić ne peva ni Gangnam stajl

E, moj Siniša

Adem Ljajić ne peva ni Gangnam stajl

Fudbal -
Adem Ljajić se pojavljuje u novogodišnjem spotu Fjorentine, ali za razliku od drugih fudbalera, nije zapevao planetarni hit

Fjorentina stajl!Srpski fudbaler Adem Ljajić nije odbio samo da peva himnu Srbije „Bože pravde“ već se ni u novogodišnjem spotu Fjorentine nije usudio da zapeva. Dok su njegovi saigrači i ostali zaposleni u klubu iz Firence pevali obradu planetarnog hita „Gangnam stajl“, posvećenu „ljubičastima“ i božićnim praznicima, nekadašnji prvotimac Partizana vidi se samo kako igra, bez pokazivanja glasovnih mogućnosti.Marketinški stručnjaci iz italijanskog kluba odlučili su da obrade pesmu koju izvodi korejski muzičara Saj i koja je zaludela ceo svet, a nazvali su je „Fjorentina stajl“. U spotu se pojavljuju fudbaleri, stručni štab i svi zaposleni u klubu kako kroz uobičajene dnevne aktivnosti đuskaju u stilu ove pesme, a pojedinci čak i pevaju.Ljajić se u spotu pojavljuje u dva navrata, jednom kako s kapom na glavi odlazi na trening i tada mlatara rukama kao i korejski muzičar u originalnom spotu, dok se na drugom mestu vidi kako daje intervju jednoj televizijskoj ekipi, ali se ne prikazuje trenutak kada peva. Očigledno da potencijalni srpski reprezentativac ne zna ni reči ove pesme, baš kao ni stihove srpske himne, zbog čega ga je selektor Siniša Mihajlović udaljio iz nacionalnog tima.Još jedan srpski fudbaler koji igra za Fjorentinu Nenad Tomović nije imao zapaženu rolu u spotu.

Ljaja očigledno ne zna reči, kao ni stihove srpske himne „Bože pravde“
Ljaja očigledno ne zna reči, kao ni stihove srpske himne „Bože pravde“

Jovetić peva ko praviStevan Jovetić, još jedan bivši fudbaler Partizana koji nastupa za Fjorentinu, takođe se pojavljuje u ovom spotu, ali za razliku od Ljajića, on peva. Zapravo, u trenutku kad se crnogorski reprezentativac pojavljuje, na snimku nema tona, ali se jasno vidi kako, za razliku od Adema, otvara usta i izgovara reči pesme, samo što su gledaoci ostali uskraćeni da čuju njegove glasovne sposobnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track