Amela, biće tvoja i 2013!

Novopazarku nisu zaboravili

Amela, biće tvoja i 2013!

Ostali sportovi -
Čelnici Sportskog saveza Srbije priredili prijem za sjajnu srpsku atletičarku Amelu Terzić koja je nedavno postala šampionka Evrope u krosu

Samo napred!Sportski savez Srbije priredio je prijem za našu sjajnu atletičarku Amelu Terzić, koja je svojim rezultatima obeležila 2012. godinu. I kao što to obično biva, šlag dolazi na kraju, pa je tako mlada Novopazarka pre dvadesetak dana postala juniorska šampionka Evrope u krosu.Posle razmene poklona, predsednik SSS Aleksandar Šoštar istakao je da je ona predvodnik mlade generacije.- Amela je sjajnu godinu krunisala zlatnom medalju u krosu, a to je ujedno i najava za ono što nas očekuje u 2013. i godinama koje slede. Atletika se vraća na nivo na kojem je nekada bila, a ti, Amela, kao predvodnik mlade generacije, daješ tome pečat. Očekujemo da sjajne rezultate pretočiš i u seniorsku konkurenciju - rekao je Šoštar, a Amela je dodala:- Mnogo sam se trudila u juniorskoj konkurenciji kako bih što bolje dočekala status seniorke. Znam da će prve godine biti teško, ali već u idućoj godini očekujem odlične rezultate. Zahvaljujem svima koji su uz mene i pomažu mi.

Đerić i Šoštar Ameli darivali cveće
Đerić i Šoštar Ameli darivali cveće

Izostali Kolašinac i Bekrić Iako je Sportski savez Srbije na prijem pozvao i Asmira Kolašinca i Emira Bekrića, kao i njihove trenere, oni se nisu pojavili. Kako kažu u Savezu, izgleda da je došlo do nekog nesporazuma. Oko Kolašinca se digla prašina na OI kada je izjavio da ne želi da peva himnu Srbije, a onda demantovao da je ikada tako nešto rekao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track