UZVRAĆA UDARAC: Baloteli tuži bivšu devojku

Saga se nastavlja

UZVRAĆA UDARAC: Baloteli tuži bivšu devojku

Fudbal -
Nakon što je Rafaela izjavila da je Mario neodgovoran otac, fudbaler je odlučio da zatraži pomoć od advokata

Fudbaler Mančester sitija, Mario Baloteli, pokrenuće tužbu protiv bivše devojka Rafaele Fiko, jer je za jedan italijanski časopis izjavila da je neodgovoran i nezainteresovan.

"Mario je neodgovoran. Ne zanimamo ga ni ja ni dete. Trebalo je da se venčamo, a onda je sve propalo i nije mi jasno kako je do toga došlo", izjavila je tom prilikom Rafaela, dodavši:"Nakon što sam se porodila, nazvala sam ga i javila mu to, a on je samo rekao: 'U redu, ali ne želim se zamarati time' i spustio slušalicu. Tad smo se poslednji put čuli".

Razbesneli napadač Sitija oštro je demantovao njene tvrdnje putem saopštenja koje je objavljeno u jednom poznatom italijanskom sportskom listu.

"Morao sam da reagujem na izjave Rafaele Fiko. Postoji granica za sve, više ne želim da tolerišem da se vrijeđa moja čast i da me lažno optužuje jer u svemu tome nema ni malo istine. Kontaktirao sam advokate kako bi preduzeo potrebne pravne radnje i odbranio svoju čast koja je narušena zbog izjava koje je Rafaela dala. Upozoravam Rafaelu da će mi platiti odštetu za sve komentare koji vređaju moj ugled i čast - napisano je u saopštenju."

Putem otvorenog pisma oglasili su se i Balotelijevi roditelji, koji su takođe besni na prelepu Rafaelu.

Zašto je čekala do juna da kaže Mariju da je trudna i to nakon što je prvo to saopštila medijima. Da li je to uradila da bi obezbedila još jednu naslovnu stranu?!

Rafaela je navodno dobila ogromnu svotu novca od časopisa u kome su po prvi put objavljene fotografije ćerke Pie.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track