RAMADANI: Lazar više nije moj igrač

Pitate crno-bele čiji je

RAMADANI: Lazar više nije moj igrač

Fudbal -
Poznati menadžer tvrdi da napadač reprezentacije Srbije više nije njegov klijent

BEOGRAD - Reprezentativac Srbije Lazar Marković ostaje u ekipi Partizana do leta, a onda se sigurno seli u inostranstvo.

Već duže vreme se spekuliše da će karijeru nastaviti u Čelsiju, a činjenica da je pre desetak dana boravio u Londonu i upoznao se sa čelnicima aktuelnog šampiona Evrope potvrđuje ove priče.

Poznati menadžer Fali Ramadani potvrdio je da je Lazar 29. decembra stvarno boravio u radnoj poseti Londonu, obišao Stamford bridž i razgovarao sa čelnicima Čelsija.

"Tačno je, Lazar Marković je video Čelzi. Bio je u klubu, obišao stadion, upoznao neke od čelnika, ali nikakvih zvaničnih pregovora nije bilo. Sve se svelo na upoznavanje", rekao je Ramadani.Poznati menadžer je potvrdio da Lazar ostaje u Partizanu sigurno do juna.Na pitanje čiji je on igrač, da li pripada njegovoj agenciji ili je prodat investicionom fondu Pinija Zahavija, Ramadani je kratko odgovorio:"Zvanično, Lazar Marković je fudbaler Partizana."Na pitanje čiji je nezvanično, rekao je da je to odgovor koji mogu da daju rukovodioci Partizana.On tvrdi da Marković više nije njegov klijent. Bio je igrač njegove agencije "Lian sports", međutim, više nije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track